Az útszéli kukáknak csapódott egy autó a csúszós úton

Közzétéve: 2021.02.11

Korcsolyapályává változott a III. kerületben több utca is csütörtökre virradóra. A tegnap lehullott csapadék az éjszakai fagyban ráfagyott az aszfaltra, így több helyen tükörjég alakult ki reggelre.

A viszonylag meredeknek számító Trófea utcában reggel próbált meg lejutni egy autós otthonából. A jeges úton a jármű irányíthatatlanná vált, és az út széli kukáknak és KRESZ táblának csapódott. Az ütközés olyan erejű volt, hogy az útjelző tábla kidőlt, a kukák összeroncsolódtak és az autó eleje is megsérült. Más ott parkoló járműnek nem esett baja, személyi sérülés nem történt.

tukorjeg2

 

Az FKF Nonprofit Zrt. sószóró autói a főváros kezelésében álló utakat sózzák egész nap, az alacsonyabb rendű utakon pedig Önkormányzatunk partnercége végzi a jégmentesítést. A kiemelt, gyors intézkedést igénylő kisebb területek síkosság mentesítését Felügyeletünk Városüzemeltetési és Köztisztasági Osztálya végzi el a multifunkcionális traktorainkkal.

Kérjük Önöket, hogy fokozott óvatossággal vezessenek!

Bejelentéseit, észrevételeit megteheti a Felügyelet 06-1-453-26-18-as telefonszámán, vagy az ugyfelszolgalat@obkf.hu e-mail címén is.

 

Skip to content