TERÜLETI FELÜGYELŐK

A területi felügyelők feladata Óbuda-Békásmegyer közigazgatási területén, egy meghatározott körzetben az általános közterület-felügyelői feladatok ellátása, a lakosság szubjektív biztonságérzetét növelő egyenruhás jelenlét, valamint az általános rendezettség biztosítása a számukra kijelölt körzetben, továbbá közreműködés meghatározott bűnmegelőzési feladatok végrehajtásában. A területi felügyelő szolgálattal a célunk a Közterület-felügyelet állandó, közvetlen kapcsolatának kialakítása és fenntartása a helyi lakosokkal.
Ha a közterületek rendjével és tisztaságával kapcsolatos észrevétele van, keresse a lakóhelyéhez tartozó területi felügyelőt és írjon a megadott e-mail címére, vagy keresse Felügyeletünket a megszokott, a nap 24 órájában hívható 453-26-18-as telefonszámon!

 

Hajdú Pál

Hajdú Pál a területi felügyelők csoportvezetője. Feladatai közé tartozik a területi felügyelők napi szolgálati feladatainak meghatározása és ellenőrzése.

 

FELTÖLTÉS ALATT

Az I. számú körzet területi felügyelői feladatait jelenleg Hajdú Pál csoportvezető látja el. Ezt a körzetet északról a Jánosbogár utca és a Kocsis Sándor utca, keletről a Bécsi út és délről a Szépvölgyi út, nyugatról a Szépvölgyi út és a Hármashatárhegy határolja.

 

Irmai Attila

Irmai Attila a II. számú körzet területi felügyelője. Ezt a körzetet északról A Rozália téglagyár, a Bécsi út egy rövid szakasza, a Határkő utca és a Péter-hegy, keletről az Ürömi út, Pusztakúti út, Határ út és a Szentendrei út, délről a Vonat utca, Keled utcai vasúti töltés, a Pomázi út, a Bécsi út és a Kocsis Sándor utca, nyugatról a Hármashatár-hegy, a Csúcshegy és a Rozália sor határolja.

 

Paulusz György

Paulusz György a III. számú körzet területi felügyelője. Ezt a körzetet északról a Mély utca, a Meggy utca és a Városhatár utca, keletről a Batthyány utca, délről Ürömi út és a Mátyás király út, nyugatról a Róka-hegy és a Békahát dűlő határolja.

 

Kuba Richárd

Kuba Richárd a IV. számú körzet területi felügyelője. Ezt a körzetet északról az Ürömi út, Mátyás király út, keletről a Római-part, Kossuth Lajos üdülőpart, délről a Pók utca, nyugatról a Szentendrei út, Határ Út, Pusztakúti út határolja.

 

FELTÖLTÉS ALATT

Az V. számú körzet területi felügyelői feladatait jelenleg Hajdú Pál csoportvezető látja el. Ezt a körzetet északról a Keled út, a vasúti töltés Déli oldala, a Gázgyár utca, keletről az Óbudai-sziget teljes területe, délről a Bogdáni út, a Hévízi út, nyugatról a Bécsi út és a Pomázi út határolja.

 

Adamkó Zoltán

Adamkó Zoltán a VI. számú körzet területi felügyelője. Ezt a körzetet északról a Vörösvári út, a Serfőző utca, keletről a Schlachta Margit utca, délről a Szépvölgyi út, nyugatról a Bécsi út határolja.

 

FELTÖLTÉS ALATT

Az VII. számú körzet területi felügyelői feladatait jelenleg Hajdú Pál csoportvezető látja el. Ezt a körzetet északról a Hévízi út, a Bogdáni út, keletről a gróf Esterházy János rakpart, délről a Tavasz utca, nyugatról a Vörösvári út határolja.

 

FELTÖLTÉS ALATT

Az VIII. számú körzet területi felügyelői feladatait jelenleg Hajdú Pál csoportvezető látja el. Ezt a körzetet északról a Barát-patak, keletről a Kossuth Lajos üdülőpart, délről a Mátyás király út, nyugatról a Batthyány utca határolja.

 

Skip to content