Területi felügyelőink

A területi felügyelők feladata Óbuda-Békásmegyer közigazgatási területén, egy meghatározott körzetben az általános közterület-felügyelői feladatok ellátása, továbbá közreműködés meghatározott bűnmegelőzési feladatok végrehajtásában. Egyenruhás jelenlétükkel növelik a lakosság szubjektív biztonságérzetét. A területi felügyelő szolgálattal a célunk, hogy a helyi lakosokkal állandó, közvetlen kapcsolatot tartsunk fenn.

Ha a közterületek rendjével és tisztaságával kapcsolatos észrevétele van, keresse a lakóhelyéhez tartozó területi felügyelőt és írjon a megadott e-mail címére, vagy keresse Felügyeletünket a megszokott, a nap 24 órájában hívható 453-26-18-as telefonszámon!

9 CSOPORTVEZETO

Antal István a területi felügyelők csoportvezetője.

 

1 6 KORZET

Jónás Barnabás az I. és VI. számú körzet területi felügyelője. Az I. számú körzetet északról a Guckler Károly út, a Hedvig utca, a Farkastorki lejtő, az Üde utca, a Laborc utca, keletről a Bécsi út, délről a Szépvölgyi út, nyugatról a Szépvölgyi út és a Hármashatárhegyi út határolja. A VI. számú körzetet északról a Vörösvári út, keletről a Slachta Margit rakpart, délről a Szépvölgyi út, nyugatról a Bécsi út határolja.

 

 

Átmenetileg a II. és az V. számú körzetet a területi felügyelők felváltva ellenőrzik.  A II. számú körzetet északról a Budapest-Pest megyehatár, a Solymárvölgyi út, a Bécsi út, keletről a 10-es út elkerülő, Bécsi út, délről a Laborc utca, Farkastorki lejtő, az Erdőalja út, a Hedvig utca, a Guckler Károly út, nyugatról a Hármashatárhegyi út, a Máriahegy dűlő, és a Szirt utca határolja. Az V. számú körzetet északról a Pomázi út, a Keled út, keletről az Almási Balogh Lóránd utca, az Ángel Sanz Briz út, délről az Árpád híd, a Vörösvári út, nyugatról a Bécsi út határolja.

 

szabo mudra szilvia fekvo

Szabó-Mudra Szilvia a III. és a VII. számú körzet területi felügyelője. A III. számú körzetet északról a Budapest-Pest megyehatár, a Határkő utca, a Bordás utca, Ürömi út, keletről a Mátyás király út, a Rákóczi utca, a Szentendrei út, délről a Vonat utca, a Keled út, Pomázi út, nyugatról a Bécsi út, a 10-es út elkerülő határolja. A VII. számú körzetet északról a Békahát utca, Meggy utca, Ezüsthegy utca, keletről a Batthyány utca, délről az Ürömi út, nyugatról a Rókahegyi út, Budapest-Pest megyehatár, Békahát utca határolja.

 

4 KORZET

Kuba Richárd a IV. számú körzet területi felügyelője. Ezt a körzetet északról a Monostori út, a Barát patak, keletről a Kossuth Lajos üdülőpart, a Római-part, délről a Pók utca, nyugatról a Szentendrei út, a Nánási út, a Királyok útja határolja.

 

kortvelyi kalman fekvo

Körtvélyi Kálmán a VIII. számú körzet területi felügyelője. A VIII. számú körzetet északról a Budapest-Pest megyehatár, keletről a Királyok útja, Nánási út, délről a Monostori út, nyugatról a Szentendrei út határolja.