Területi felügyelőink

TERÜLETI FELÜGYELŐK

A területi felügyelők feladata Óbuda-Békásmegyer közigazgatási területén, egy meghatározott körzetben az általános közterület-felügyelői feladatok ellátása, a lakosság szubjektív biztonságérzetét növelő egyenruhás jelenlét, valamint az általános rendezettség biztosítása a számukra kijelölt körzetben, továbbá közreműködés meghatározott bűnmegelőzési feladatok végrehajtásában. A területi felügyelő szolgálattal a célunk a Közterület-felügyelet állandó, közvetlen kapcsolatának kialakítása és fenntartása a helyi lakosokkal. Ha a közterületek rendjével és tisztaságával kapcsolatos észrevétele van, keresse a lakóhelyéhez tartozó területi felügyelőt és írjon a megadott e-mail címére, vagy keresse Felügyeletünket a megszokott, a nap 24 órájában hívható 453-26-18-as telefonszámon!

 

I KORZET

Jónás Barnabás az I. számú körzet területi felügyelője. Ezt a körzetet északról a Guckler Károly út, a Hedvig utca, a Farkastorki lejtő, az Üde utca, a Laborc utca, keletről a Bécsi út, délről a Szépvölgyi út, nyugatról a Szépvölgyi út a Hármashatárhegyi út határolja.

II KORZET

Táborszki Attila a II. számú körzet területi felügyelője. Ezt a körzetet északról a Budapest-Pest megyehatár, a Solymárvölgyi út, a Bécsi út, keletről a 10-es út elkerülő, Bécsi út, délről a Laborc utca, Farkastorki lejtő, az Erdőalja út, a Hedvig utca, a Guckler Károly út, nyugatról a Hármashatárhegyi út, a Máriahegy dűlő, a Szirt utca határolja.

III KORZET

Horányi Ferenc a III. számú körzet területi felügyelője. Ezt a körzetet északról a Budapest-Pest megyehatár, a Határkő utca, a Bordás utca, Ürömi út, keletről a Mátyás király út, a Rákóczi utca, a Szentendrei út, délről a Vonat utca, a Keled út, Pomázi út, nyugatról a Bécsi út, a 10-es út elkerülő határolja.

IV KORZET

Kuba Richárd a IV. számú körzet területi felügyelője. Ezt a körzetet északról a Monostori út, a Barát patak, keletről a Kossuth Lajos üdülőpart, a Római-part, délről a Pók utca, nyugatról a Szentendrei út, a Nánási út, a Királyok útja határolja.

5 Hajdu Pal

Hajdú Pál átmenetileg az V. számú körzet területi felügyelője. Ezt a körzetet északról a Pomázi út, a Keled út, keletről az Almási Balogh Lóránd utca, az Ángel Sanz Briz út, délről az Árpád híd, a Vörösvári út, nyugatról a Bécsi út határolja.

VI KORZET

Adamkó Zoltán a VI. számú körzet területi felügyelője. Ezt a körzetet északról a Vörösvári út, keletről a Slachta Margit rakpart, délről a Szépvölgyi út, nyugatról a Bécsi út határolja.

7 Bodis Tamas

Bódis Tamás a VII. számú körzet területi felügyelője. Ezt a körzetet északról a Békahát utca, Meggy utca, Ezüsthegy utca, keletről a Batthyány utca, délről az Ürömi út, nyugatról a Rókahegyi út, Budapest-Pest megyehatár, Békahát utca határolja.

8 Kortvelyi Kalman

Körtvélyi Kálmán a VIII. számú körzet területi felügyelője. Ezt a körzetet északról a Budapest-Pest megyehatár, keletről a Királyok útja, Nánási út, délről a Monostori út, nyugatról a Szentendrei út határolja.