ELBIR LAKOSSÁGI HÍRLEVÉL 2019. január

A mögöttünk hagyott napok fagyos időjárása alapján most már úgy tűnik, végül csak ideért hazánkba is az igazi tél, aminek köszönhetően lassan számolnunk kell azzal, hogy előbb a
lassúbb folyású mellékvizeken, a hideg fokozódásától függően pedig akár a gyorsabb mellékvizeken és a folyók főmedreiben is lassan megkezdődhet a jegesedés.
Sajnos, ahogy a nyári fürdési idénynek is megvannak az áldozatai, úgy az előírások nem ismeretéből, vagy be nem tartásából eredően a jeges vizek is szedik áldozataikat.
A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság és a BRFK Bűnmegelőzési Osztály ezért szeretné, ha 2019-ban csökkennének az ilyen jellegű balesetek, ezért indokoltnak tartjuk, hogy a
lakosság figyelmét az ELBIR-hírlevelek hasábjain is felhívjuk a jégen való tartózkodás és közlekedés legalapvetőbb rendelkezéseire, melyeket a következő oldalakon Önök is megismerhetnek.
Kérjük, olvassák el eme rendelkezéseket figyelmesen, a balesetek elkerülése érdekében pedig tartsák be a leírtakat, illetve lehetőség szerint osszák meg őket korcsolyázni induló ismerőseikkel!
Hírlevelünkhöz kellemes olvasást és hasznos időtöltést kívánunk Önöknek!

2019. januári ELBIR 2