Fokozott figyelem az iskoláknál a szeptemberi iskolakezdésénél és egész évben

Közzétéve: 2019.09.10

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata kiemelt fontosságúnak tekinti a közlekedés biztonságát. A gyermekek iskolakezdési veszélyeztetettségének csökkentése érdekében Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet, a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság és a kerületi Polgárőrség látható jelenlétet biztosít az érintett tan- és nevelési intézmények közvetlen környezetében.

A segítő fellépés és forgalomsegítés célja a közlekedési jogsértések megszüntetése, a gyermekek és szüleik, biztonságának garantálása különös tekintettel az iskolakezdés hektikus időszakában.

Az érintett intézmények mindegyikénél vagy a reggeli iskola kezdési, vagy a délutáni iskolai időszak befejezésekor a gyermekek hazaindulásakor találkozhatnak a vigyázó kollégákkal, akik az őket megszólító szülőknek és gyermekeknek szívesen adnak tanácsokat és válaszolnak kérdéseikre közbiztonsági témában.  Bátran forduljanak hozzájuk bizalommal, akár személyesen akár telefonon vagy elektronikus úton (e-mail cím: ugyfelszolgalat@obkf.hu, telefonszám: + 36 1 453 26 18)

A Felügyelet ezen tevékenységet nem csak kampányszerűen az iskola kezdetének időszakában, szeptemberben, hanem a tavalyi évhez hasonlóan, egész tanévben biztosítja rotáció szerűen a forgalom segítését és a közlekedésbiztonság megteremtését a nevelési- és oktatási intézményeknél.

Skip to content