Forgalmirend-változás a Sziget Fesztivál alatt

A Sziget Fesztivál ideje alatt ideiglenes forgalmirend-változás kerül bevezetésre a Szentendrei út – Reményi Ede utca – Ángel Sanz Briz út – Mozaik utca által határolt területen.

A rendezvény ideje alatt a legfontosabb változás a közúti közlekedésben, hogy 2024. augusztus 3-án 20 órától augusztus 14-én 18 óráig lezárásra kerül az Ángel Sanz Briz út a Mozaik utca és az Auchan áruház behajtója között, valamint időszakos lezárásokra kell számítani a Mozaik utcában is. Ezenfelül behajtási és megállási tilalom lép életbe a Reményi Ede utca, a Benedek Elek utca, a Vajda János utca, a Mozaik utca, a Leányfalu utca, az Óbudai rakpart, az Ángel Sanz Briz út, illetve az Auchan átkötő út egy-egy szakaszán mindkét oldalon.

Az érintett területen lakók és dolgozók a fesztivál ideje alatt is, engedéllyel akadály nélkül, biztonságosan tudják megközelíteni lakóhelyüket és munkahelyüket. A behajtási, illetve a behajtási-várakozási engedélyeket Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet adja ki. Amennyiben valaki járművéhez behajtási vagy behajtási-várakozási engedélyt szeretne igényelni, kérjük, hogy a www.obkf.hu honlapunkra feltöltött vagy a 1033 Budapest, Mozaik utca 7. szám alatt található ügyfélszolgálatunkon elérhető dokumentumot kitöltve legkésőbb 2024. július 26-ig juttassa vissza címünkre. A lezárt területen lakók és dolgozók a Felügyelet által kiadott, rendszámra szóló behajtási engedéllyel akadálytalanul bemehetnek, más engedélyre vagy díj megfizetésére nincs szükség.

Kérjük, hogy amennyiben járművéhez behajtási-, vagy behajtási-várakozási engedélyt igényel, akkor az ITT elérhető kérelmet kitöltve legkésőbb 2024. július 26. napjáig szíveskedjen visszajuttatni a címünkre (1033 Budapest, Mozaik utca 7. vagy ugyfelszolgalat@obkf.hu). Minden egyes járműhöz külön lapot kell kitölteni (az adatlap fénymásolható).

A kérelem feldolgozásának az ideje 3 munkanap!

Az engedélyek kiadásával kapcsolatban felmerülő esetleges kérdésekkel kérjük, forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz a 06 1 453 26 18-as telefonszámon, e-mailben az ugyfelszolgalat@obkf.hu címen, vagy személyesen, ügyfélfogadási időben.