Fűvágás a kerületben

Közzétéve: 2019.06.11

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy mint korábbi cikkünkben már volt róla szó, a folyamatos esőzések következtében a fű igen gyors ütemben nőtt, és a kedvezőtlen időjárás miatt mind a gépi, mind pedig a kézi kaszálás szinte kivitelezhetetlen volt.

A kutyafuttatók és a játszóterek területén található magas füvet ennek ellenére a Közterület-felügyelet munkatársai folyamatosan nyírták kézi kaszával.

A hatékonyság növelése érdekében Polgármester úr – képviselőtestületi döntés alapján – külön keretet biztosított arra, hogy a Felügyelet beszerezzen két darab, különféle adapterekkel felszerelt kommunális traktort, és egy járdaseprő gépet. A gépek beszerzése közbeszerzési eljárás keretében történik, mely egy kötelező, időigényes eljárás, azonban ezen átmeneti időszakra a felügyelet egy kommunális traktort bérel. Ezzel a traktorral a kézi eszközökhöz képest gyorsabban és hatékonyabban tudjuk elvégezni a szükséges munkálatokat, mely reményeink szerint mindenki megelégedésére szolgál a jövőben.

Skip to content