Illegális hulladék a Lajos utcában

Lakossági bejelentés érkezett Felügyeletünkre, miszerint a III. kerület, Lajos utca 124. szám előtti közterületre ismeretlen személyek nagy mennyiségű háztartási hulladékot helyeztek ki. A közterület-felügyelet járőrei ellenőrizték a területet és a bejelentés valósnak bizonyult. Az esetet kollégáink jelezték az illetékes szervezetek felé, akik a takarítást hamarosan megkezdik. Járőreink a környéket visszatérően ellenőrizni fogják.

Sajnos az illegális hulladéklerakások gyakoriak a kerületünkben is. Óbuda- Békásmegyer Közterület-felügyelet felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy a szelektív hulladékgyűjtésre a kerületben többféle módon, több helyen is lehetőség van. Igénybe veheti például a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés szolgáltatást, vagy elszállíthatja szemetét szelektív hulladékgyűjtő szigetre, hulladékudvarba, amelyek ingyenesek a lakosság számára.

A szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos további információk itt:

https://www.fkf.hu/mit-hova-dobjak

Észrevételével vagy kérdésével forduljon hozzánk bizalommal a nap 24 órájában hívható + 36 1 453 26 18-as telefonszámunkon, vagy az ugyfelszolgalat@obkf.hu e-mail címen.