Játszóterek takarítása

Közzétéve: 2019.07.18

Kerületünkben jelenleg 45 játszótér található. Polgármester úr kiemelt figyelmet fordít a játszóterek, valamint a fitness parkok tisztántartására. Erre való tekintettel Felügyeletünk megkezdte ezek nagytakarítását. Az elmúlt napokban több játszótér tisztult és szépült meg, a munkálatok a felügyelet üzemeltetésében lévő helyszíneken folyamatosan zajlanak.

A közterületi játszótereken és fitness parkokban munkatársaink által végzett takarítás keretében megtörténik a nem szilárd burkolatú területek gyommentesítés, különös tekintettel a gumi burkolattal ellátott részekre, a szilárd burkolatú járófelületek söprése, és gyommentesítése, a padok, és a hulladékgyűjtő edények állapotának ellenőrzése, és azok takarítása, a szemétszedés, a kerítéselemek megtisztítása a növényzettől, és a kopó alkatrészek bezsírozása, a játszó eszközök takarítása, fertőtlenítése, a homokozóból kiszórt homok visszalapátolása, valamint a homokozóban lévő homok átgereblyézése.

Jelen takarítási munkálatok szeptember 30-ig tartanak, ez idő alatt minden, a Felügyelet üzemeltetésében lévő  játszótér és fitness park sorra kerül, és megszépül.