Kitört autókerék és kidőlt villanyoszlop miatt is riasztották a Felügyeletet a hétvégén

Közzétéve: 2021.03.29

A Szentendrei út külső sávjában, ismeretlen körülmények között tört ki egy gépjármű bal első kereke vasárnap kora délután. Az autó sofőrje a baleset után lezárta kocsiját, majd elsétált a helyszínről, járművét az út közepén hagyva.

autokerek2

A Felügyelet diszpécserszolgálata az Őrszem szolgálatot ellátó közterület-felügyelő és rendőr járőrpárost küldte a helyszínre. A járőrpáros azonnal megkezdte a forgalom elterelését a további balesetek elkerülése érdekében, valamint gumibójákat helyeztek el a sérült jármű köré. A jármű vezetője később sem került elő, de egy trélert küldött a helyszínre, amely kollégáink irányítása alatt  félre húzta a sérült gépjárművet egy kijelölt parkolóba.

autokerek3

 

A Kossuth Lajos Üdülőparton egy villanyoszlop dőlt a járdára a hétvégén. A Közterület-felügyelet lakossági bejelentésre ment ki a helyszínre.

kidolt oszlop1

Kollégánk értesítette az ELMÜ Energiaszolgálatót, majd körbe kerítette a kidőlt villanyoszlopot a balesetveszély elkerülése végett. Az ELMÜ szakemberi hamar a helyszínre értek és áramtalanították a kidőlt vezetékeket. Később a sérült oszlop elszállításra került, így nem okozott komolyabb fennakadást a sétány jelentős forgalmában.

kidolt oszlop2

 

Skip to content