Lopási kísérlet tetten érése

Közzétéve: 2019.09.09

Szombaton délután a közterület-felügyelet Partőrség szolgálatot ellátó járőre ellenőrzést hajtott végre a Kossuth Lajos üdülőparton. Az ellenőrzés során észlelték, hogy egy férfi az épülő árvízvédelmi gátról (mely építési terület), hordja le személygépjárműve mellé a kengyelvasakat.

A férfit igazoltatás alá vonták, miközben értesítették a rendőrség járőrét is, akik rövid idő alatt a helyszínre érkeztek és átvették az intézkedést. A férfi elismerte, hogy a vasakat az árvízvédelmi töltésen szedte össze és el akarta tulajdonítani a helyszínről.

A rendőrök telefonon felvették a kapcsolatot az építési terület vezetőjével, aki elmondta, hogy az eltulajdonított érték nem haladja meg az 50.000 Ft-os értékhatárt, így a helyszínen tartózkodó rendőr egy bírsággal zárta az intézkedést. A közterület-felügyelő a „mindkét irányból behajtani tilos” tábla figyelmen kívül hagyása miatt 30.000ft-os közigazgatási helyszíni bírságot szabott ki a szabályszegő, illetve a lopási kísérleten tetten ért személynek.

Skip to content