Összehangolt nagytakarítás és fertőtlenítés

Közzétéve: 2021.08.19

Hajléktalan személyek által hátrahagyott hulladékokat takarítottak el Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet felügyelői, valamint a Városüzemeltetési és Köztisztasági Osztályának munkatársai. Az összehangolt nagytakarítás több III. kerületi frekventált helyet is érintett.

Fedél nélküliek húzták meg magukat III. kerület több pontján, akik nagyon sok szemetet halmoztak fel maguk körül, emiatt Felügyeletünkre is számos lakossági panasz érkezett. Augusztus 18-án a szolgálatot ellátó felügyelőink és a Városüzemeltetési és Köztisztasági Osztályunk fizikai dolgozói összehangolt nagytakarítást végeztek a III. kerület Holdudvarnál, a Váradi utcai háziorvosi rendelő környékén, a Vörösvári úton lévő egyik szupermarket mellett, és a Bécsi út egy szakaszán. A nagydarabos lomokat és a szemetet hulladékudvarba szállítottuk. A szennyezett területeket pedig a munkatársaink megtisztították.

A területet időről időre Felügyeletünk Városüzemeltetési és Köztisztasági Osztályának fizikai dolgozói megtisztítják, közterület-felügyelőink pedig az egyéb szabálysértések tettenérése esetén – mint közterületi alkoholfogyasztás vagy egyéb köztisztasági szabálysértés – intézkednek.

hajlektalan1

hajlektalan1

Skip to content