Sérült, hajléktalan férfin segítettek a felügyelők

Közzétéve: 2021.01.18

Sérült, hajléktalan férfin segítettek a felügyelők
Egyedül járni képtelen hajléktalan férfin segítettek a közterület-felügyelők. A mentők kiérkezéséig kollégáink izolációs mentő fóliával védték a kihűléstől.

Január 15-én, pénteken a szolgálatban lévő közterület-felügyelőink a járőrözésük során ellenőrzést végeztek a Bécsi út és környékén. A Bécsi út 134. számnál egy sérült, mozgásában korlátozott otthontalan személyre lettek figyelmesek. Mivel a férfi feltűnően rossz fizikai állapotban volt, a lábát fájlalta és fennállt a kihűlés veszélye, ezért felügyelőink azonnal értesítették a mentősöket, akik rövid időn belül a helyszínre érkeztek és elvitték a sérültet.

hajlektalan1

A télies, hideg időre való tekintettel a közterület-felügyelőink folyamatosan ellenőrzik a kerületben azokat a helyszíneket, ahol hajléktalan személyek meghúzhatják magukat. Így időben tudják észlelni, ha valamelyiküknek segítségre van szüksége.
Ha Ön is segítségre szoruló hajléktalan embert lát, hívja a Magyar Máltai Szeretetszolgálat éjjel-nappal elérhető 06-1-338-4186 telefonszámát.

Skip to content