Szabálytalanul parkoló autók miatt nem tudta elszállítani a szemetet az FKF

Közzétéve: 2021.01.08

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. egyik járműve 2021. január 8. napján délelőtt érkezett egy III. kerületi oktatási intézményhez, hogy elszállítsák az ott keletkezett hulladékot. A szemétgyűjtő jármű azonban nem tudta megközelíteni az épületet, mert a felhajtó utat két szabálytalanul parkoló jármű elfoglalta.

Az FKF Zrt. azonnal hívta Felügyeletünket, ahonnan perceken belül közterület-felügyelők érkeztek a helyszínre és intézkedtek a szabálytalankodókkal szemben.

Kérjük Önöket, hogy legyenek figyelemmel a várakozási szabályok betartására, különösen a napokban, a karácsonyfák elszállításának idején, és autójukkal ne akadályozzák az FKF Zrt. munkáját. A szabályos parkolás más esetekben is nagyon fontos. Így különös figyelemmel kell lennünk arra, hogy az otthagyott járművünk ne akadályozza a kiérkező mentősöket és orvosokat abban, hogy könnyedén megközelítsék az épületeket. Adott esetben élet-halál kérdése lehet, hogy a mentőautót meg lehet-e közelíteni a beteg vagy sérült személlyel.

Bejelentéseikkel, kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal a nap 24 órájában hívható + 36 1 453 26 18-as telefonszámunkon, vagy az ugyfelszolgalat@obkf.hu e-mail címen.

Vigyázzanak magukra és egymásra is!

Skip to content