Tisztelt Látogatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az idei évben is megrendezésre kerül az Óbudai-szigeten a Sziget Fesztivál (2019.08.02-16.). A korábbi évekhez hasonlóan most is a környező utcákban (Szentendrei út – Reményi Ede utca – Ángel Sanz Briz út – Mozaik utca által határolt területen) ideiglenes forgalmi rend kerül bevezetésre az ott élők és ott dolgozók nyugalma érdekében, ezért a megszokott módon az arra jogosult behajtási  és/vagy várakozási hozzájárulás igénylését kérheti Felügyeletünktől. A kérelem formanyomtatványát a „formanyomtatvány” szóra kattintva tölthetik le, vagy az papír alapon is elérhető ügyfélszolgálatunkon és a recepción is. Emellett munkatársaink előreláthatólag 2019.07.11-én kérelem nyomtatványokat osztanak szét a környező utcákban.

A kérelmek leadási határideje 2019. július 26., az elkészült kérelmek kiadása pedig 2019. július 29-től folyamatos. Bármi kérésük, kérdésük esetén Forduljanak hozzánk bizalommal a + 36 1 453 26 18-as telefonszámon, az ugyfelszolgalat@obkf.hu e-mail címen, vagy személyesen ügyfélfogadási időben a 1033 Budapest, Mozaik utca 7. szám alatti ügyfélszolgálatunkon.

Kérjük, hogy a kérelem nyomtatványon a telefonszámot és/vagy az e-mail címet minden esetben tüntessék fel a gyorsabb ügyintézés érdekében.

Köszönjük:

ÓBKF Csapata

Skip to content