Tavaszi lakossági fórumok

Idén tavasszal a 3K – Kaszásdűlői Kulturális Központban, és a Békásmegyeri Közösségi Házban került megrendezésre a Közterület-felügyelet lakossági fóruma, ahol az eseményre kiválasztott lakóövezetek területi felügyelői is jelen voltak. Célunk az volt, hogy személyesen is meghallgassuk a lakosság közterületeket érintő javaslatait és észrevételeit.

A körülbelül 2 órás fórumok főbb témái: a közterületen történő hangoskodások, italozások; a gyorshajtás és a nem jól belátható útszakaszok okozta nehézségek; egyes parkolók környékén kialakuló vízfelgyülemlések; lakóközösségi kiskertek védelmének helyzete. 
Továbbá megfogalmazódott néhány közterületet érintő településrendezési javaslat. Ilyen például az állatokkal nem látogatható, elkerített, közösségi park, amely virágokkal, magaságyásokkal és paddokkal telepített.

Ezúton is köszönjük azoknak a lakóknak, akik személyes észrevételeikkel segítették Felügyeletünk munkáját! A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban a felügyelők a szükséges tájékoztatást megadták, azok a problémák, amik további utánajárást igényelnek, a szükséges intézkedéseket megteszik.

Hasonló fórumokat a jövőben is fogunk tartani, előreláthatólag ősszel, amiről kellő időben fogjuk az érdeklődőket tájékoztatni honlapunkon (www.obkf.hu) és a facebook oldalunkon.