Újabb útjavítások befejezése

Közzétéve: 2019.08.15

Újabb közterületek felújítása fejeződött be a beütemezett útjavítások közül: elkészült a Perc utca felújítása a Kiskorona utca és a Perc utca közötti szakaszon, illetve a Lajos utca felújítása a Perc utca és Goldberger Leó utca közötti szakaszon.

A Perc utcában 1150 m2, a Lajos utcában 750 m2 burkolat újult meg az elhasználódott felület lemarása után. Ahol szükséges volt, ott az alépítmény is megerősítésre került.

Leggyakrabban az úttest aszfaltburkolatán keletkezik sérülés, de előfordulnak a járdák felületén is úthibák. A kátyúzási igény mindig nagyobb, mint, hogy minden burkolathibát egyszerre kijavíthatnánk, ezért a munkákat ütemezetten végezzük.

Igyekszünk minden lakossági bejelentést és a kollégáink által észlelt hibát, hiányosságot a lehetőségekhez képest a legrövidebb idő alatt orvosolni, javíttatni, de a bejelentések sokasága miatt a rendelkezésünkre álló források függvényében, sorolva tudjuk elvégezni a munkákat ezért mindenki megértését és türelmét kérjük. Természetesen a balesetveszélyes lokális út- és járdahibák megszüntetése minden esetben elsőbbséget élvez.

A szükséges útjavításokra vonatkozó lakossági és egyéb bejelentéseket továbbra is fogadjuk, a jelzéseket lehetőség szerint beépítjük az előzetes ütemterveinkbe. Bejelentéseiket megtehetik a 06-1-453-2618-as éjjel-nappal hívható telefonszámunkon, vagy a www.obkf.hu honlapon keresztül.